Politika privatnosti

Mediana d.o.o. se obavezuje da će osigurati Vašu zaštitu privatnosti. Vaši lični podaci neće biti otkriveni trećoj strani bez Vaše dozvole. Takođe Vaši lični podaci neće biti korišćeni u druge svrhe osim onih za koje su prikupljeni.
Koristimo tehničke i organizacijske mere kako bi smo osigurali najpotpuniju zaštitu ličnih podataka koji se obrađuju kako bi smo osigurali i održali tačnost obrađenih podataka i sprečili neovlašćeni pristup ili otkrivanje.
Možete nas kontaktirati putem naše web stranice www.mediana.si, putem obrasca za kontakt, ukoliko želite zatražiti usluge ili proslediti potencijalna pitanja na naše mail adrese: mediana@mediana.si, mediana@mediana.hr, info@mediana.co.rs. Takođe nas možete kontaktirati direktno, slanjem poruke elektronskim ili putem pošte, ili drugim telekomunikacionim putem. Prilikom ispunjavanja zahteva u našem on-line kontaktnom obrascu za zahteve, komentare ili pitanja, potrebno je da svoje podatke unesete u sledeća obavezna polja: “ime i prezime”, “e-mail adresa” i “poruka”. Obavezno je da potvrdite da se slažete i da ste informisani kako slanjem zahteva, komentarom ili pitanjem putem kontaktnog obrasca te unosom svojih podataka izražavate razumevanje i saglasnost sa činjenicom da će Vaši podaci (ime i prezime, e-mail adresa i telefonski broj) biti sačuvani u našoj bazi podataka dve godine nakon unošenja kontaktnog obrasca za potrebe vođenja evidencije o korisnicima i osiguranja odgovarajuće komunikacije, te da imate pravo da podnesete zahtev za brisanje svojih ličnih podataka u bilo kom trenutku. Brisanje podataka možete zatražiti ovde putem obrasca za kontakt. Ukoliko ne označite potvrdu da se slažete sa politikom privatnosti nećete moći da nam pošaljete zahtev na naše e-mail adrese.

Više o tome kako web stranica koristi kolačiće možete pročitati u pravila o kolačićima.