Vijesti

Prisutnost

 Slovenija od 1992. godine
Hrvatska od 1995. godine
Albanija (Mediana sh.p.k.) in
Srbija (Mediana Adria) od 2007. godine
Makedonija (Mediana Marketing solutions) od 2011. godine

Zaposlenje


Institut za istraživanje tržišta i medija ’’Mediana Adria’’ iz Beograda, traži honorarne saradnike – anketare za rad na terenu, za kontinuiranu saradnju na teritoriji sledećih gradova:

VOJVODINA

Backa Topola, selo Bajša pored Bačke Topole, Subotica i sela iz okoline Subotice, Kikinda i sela oko Kikinde, Sela iz okoline Zrenjanina, Alibunar, Bela Crkva, Pančevo, Plandište i sela iz okoline Plandišta, Kula i sela iz okoline Kule, Bač i sela iz okoline Bača, Šid i sela iz okoline Šida.

ZAPADNA SRBIJA I ŠUMADIJA

Čačak i sela iz okoline Čačka, Raška i sela iz okoline Raške, Aranđelovac i sela iz okoline Aranđelovca, Arilje, Užice i sela iz okoline Užica, Varvarin i sela iz okoline Varvarina, Despotovac i sela iz okoline Despotovca, Jagodina i sela iz okoline Jagodine, Valjevo i sela iz okoline Valjeva, Bogatić i sela iz okoline Bogatića.


ISTOČNA I JUŽNA SRBIJA

Velika Plana i sela oko Velike Plane, Požarevac i sela iz okoline Požarevca, Žabari i sela iz okoline Žabara, Sela iz okolina Niša, Zaječar i sela iz okoline Zaječara, Bor i sela iz okoline Bora, Leskovac i sela iz okoline Leskovca, Vranje i sela iz okoline Vranja, Blace i sela iz okoline Blaca, Žitorađa i sela iz okoline Žitorađe, Pirot i sela iz okoline Pirota.


BEOGRAD

Beograd i sela iz okoline Beograda, Obrenovac i sela iz okoline Obrenovca: Mala Moštanica, Veliko Polje, Zabrežje, Belo Polje, Mislodin, Dren, Rvati, Skela, Stubline i ostala sela.

Zainteresovani kandidati iz gore navedenih mesta mogu poslati svoj CV do 25.09.2011. ISKLJUCIVO na e-mail adresu: oglas@mediana.co.rs

U subject-u OBAVEZNO NAZNAČITI mesto prebivališta i opštinu ( npr. Anketar, Beograd – Palilula; Anketar, Subotica- Đurđin)
UKOLIKO NE UPISETE KAKO JE TRAZENO, VAS CV NECE BITI RAZMATRAN.Potrebne kvalifikacije
• Minimum srednja stručna sprema
• Iskustvo na sličnim poslovima je poželjno, ali nije uslov
• Postovanje dogovorenih rokova

Profil kandidata
• Komunikativni
• Odgovorni i pouzdani
• Spremni za terenski rad___________________________________________________________________________________________________________________

Tražimo anketare za telefonsko anketiranje u našem Call centru i anketare za terensko anketiranje na teritoriji cele Srbije.

Studenti i studentkinje, ukoliko ste zaineresovani za povremeni rad u oblasti marketing istraživanja, popunite formular ispod.

Ime i  prezime


Stalna adresa


Telefon


Mobilni telefon


E-pošta


Dosadašnje iskustvo