Vijesti

Prisutnost

 Slovenija od 1992. godine
Hrvatska od 1995. godine
Albanija (Mediana sh.p.k.) in
Srbija (Mediana Adria) od 2007. godine
Makedonija (Mediana Marketing solutions) od 2011. godine

O namaInstitut za istraživanje tržišta i medija, Mediana ima 15 godina iskustva u oblastima istraživanja tržišta, medija, javnog mnjenja i tržišnog savetovanja.

Mediana Adria nudi svojim klijentima full service uključujući merenje veličine tržišta, identifikovanje mogućnosti, sve vrste tržišnih procena, konkurentsku ekspertizu, podršku za strateško planiranje itd.
Mi smo informaciono i metodološki rukovođeni savetnici sa znanjem da pomognemo klijentu da razume podatke u iskoristi ih u svrhu unapređenja posla.
Medianin tim je visoko profesionalno obučen da dizajnira svaki projekat, usmeri ga efektivno i obezbedi relevantne i vredne rezultate u kratkom roku.
Kao deo Mediana regionalne mreže istraživačkih kompanija, koja posluje u 7 zemalja regiona, i licencni partner kompanije BMRB iz Velike Britanija, u prilici smo da sprovodimo kompleksne multinacionalne projekte uz poštovanje najviših poslovnih standarda.

Korporativni slogan Mediane je »Beyond numbers« jer želimo da podignemo istraživanje na viši nivo, pre svega u odnosu sa klijentom. Uz procente, brojke, grafikone i interpretacije podataka nudimo i market intelligence: savete i putokaze za pouzdanije donošenje ozbiljnih poslovnih odluka.

Stručnost naših saradnika, poštovanje međunarodnih standarda i inovativnost uvek su bili, i biće ubuduće, osnovna vodilja za postizanje zadovoljstva i poslovnih uspjeha naših klijenata, a samim tim i Mediane Adria.

Pozivam vas da posetite naše web stranice, na kojima vam predstavljamo svoje usluge.
Nadam se da ćete naći odgovore na sva vaša pitanja, a takođe i na ona za koja niste možda do sada ni mislili da postoje.

Hvala na poseti i prijatno pretraživanje,

S poštovanjem,

Janja Božič Marolt
Predsednica uprave